Jump to content



Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Fire Blazer : (15 September 2019 - 05:39 AM) I do kinda miss the days these forums were active :(
@  Ezra : (29 August 2019 - 04:14 PM) *BOX!!!*
@  kirant : (19 August 2019 - 12:49 PM) Huh. Bothammer time.
@  Elwood : (12 August 2019 - 05:57 AM) Oh, new posts! ...And it's bots. Kinda nostalgic actually.
@  xcrash1998 : (22 June 2019 - 09:24 PM) (Brushes dust of the Shoutbox)
@  Elwood : (17 June 2019 - 06:14 AM) *tumbleweed*
@  Lucina : (16 June 2019 - 09:19 AM) Whew. I haven't been here in forever.
@  Cero : (11 June 2019 - 06:51 PM) oof
@  kirant : (01 June 2019 - 05:54 PM) f
@  Fire Blazer : (30 May 2019 - 03:01 AM) rip
@  Valke : (29 May 2019 - 08:20 AM) bruh i deleted my discord a few months ago,,,,
@  Fire Blazer : (28 May 2019 - 01:59 AM) glad ur alive. join our Discord
@  Fire Blazer : (28 May 2019 - 01:59 AM) yo
@  Valke : (25 May 2019 - 03:08 PM) im alive, college finally gave me breaks (coupled with a few assignments i need to turn next week)
@  Valke : (25 May 2019 - 03:07 PM) hi
@  Valke : (25 May 2019 - 03:07 PM) guys
@  Fire Blazer : (25 March 2019 - 10:43 PM) how things have changed
@  Elwood : (12 March 2019 - 08:31 AM) (a sigh somewhere between small and large)
@  kirant : (12 March 2019 - 05:40 AM) (larger sigh)
@  Fire Blazer : (11 March 2019 - 08:49 PM) (small sigh)

Photo

The Last Promise


  • Please log in to reply
1268 replies to this topic

#1261 Zhoaer

Zhoaer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Location:Classified

Posted 25 September 2013 - 11:27 PM

I'm not sure if you fix'ed this or not, nor the version(I think it's the open beta)



The "A" "Down" and "Up" Buttons/Keys are no longer usable.

#1262 Fire Blazer

Fire Blazer

    You ready?

  • Creator
  • 12,103 posts
  • Gender:Male
  • Location:U.S.A.
  • Interests:Too many to list. =P

Posted 26 September 2013 - 05:07 AM

yeah the open beta is kinda old make sure you're using the latest version, that glitch should be fixed... however due to the nature of the glitch if you patch over it the glitch won't fix itself so to speak, so unless you have a savestate of before it glitched, I'm really sorry to say you might be out of luck--that was kind of the point of the open beta unfortunately, to find these awful glitches and fix them before EVERYONE patched and ruined their game. sad.gif

You can find the latest version at http://www.feshrine....omise/download/ FYI

Bblazer2.png

Signature thanks to Shu.


#1263 Black Man

Black Man

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 25 posts

Posted 01 October 2013 - 02:44 AM

QUOTE (Black Man @ Sep 4 2013, 09:05 PM)
2 questions

1. Do you still recruit Noah later on if you don't recruit him in in the Prologue? I kinda want to bum rush that chapter and see if I can get the gaiden (Ch7x)
2. Has the gaiden requirements for that said chapter 7x been fixed? It's completely finicky and doesn't always work. (or maybe your site's info is incorrect)


This hasn't been answered. :/

#1264 Fire Blazer

Fire Blazer

    You ready?

  • Creator
  • 12,103 posts
  • Gender:Male
  • Location:U.S.A.
  • Interests:Too many to list. =P

Posted 04 October 2013 - 03:05 AM

1. You can recruit him in the 2nd half regardless, yes. Gaiden shouldn't be too hard to get.
2. Yes. I think my site's info IS incorrect. Sorry about that, I've been kinda busy. As long as you're using the latest version it should work fine (< 17 turns or something IIRC).

Sorry for missing your questions for so long.

Bblazer2.png

Signature thanks to Shu.


#1265 Zhoaer

Zhoaer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Location:Classified

Posted 04 April 2014 - 01:07 AM

In the 2.1 version, the trading glitch I reported earlier still exists and for some reason Shon's Skill stat keeps resetting the 1 when I open the rom in VBA.

#1266 Fire Blazer

Fire Blazer

    You ready?

  • Creator
  • 12,103 posts
  • Gender:Male
  • Location:U.S.A.
  • Interests:Too many to list. =P

Posted 04 April 2014 - 01:31 AM

Sounds like a patching issue since these issues don't happen with others. Try downloading the game from another site making sure it's a proper render, make sure you patch it correctly, and load it with the latest version of VBA; sorry but there's no reason for these glitches to only happen to you unless it's something on your end... are you using cheat codes or other patches or hacks on top of it, maybe? ohmy.gif

Bblazer2.png

Signature thanks to Shu.


#1267 Zhoaer

Zhoaer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Location:Classified

Posted 04 April 2014 - 05:07 PM

The thing is. It only happens during the constellation and not during the main story. The only cheats that I use are the Phase cheats.

#1268 Fire Blazer

Fire Blazer

    You ready?

  • Creator
  • 12,103 posts
  • Gender:Male
  • Location:U.S.A.
  • Interests:Too many to list. =P

Posted 05 April 2014 - 05:37 AM

Did you play an older version of the game, encounter the glitch(es), then update your ROM/transfer the save to a newer version? If you transfer a glitched save the glitch won't be fixed, you'd have to restart the Constellation from the start (one of the not-so-cool perks of playing the open beta).

That's the only other thing I can really think of, sorry. Either way I stopped doing bug fixes a long time ago so you're out of luck... sad.gif

Bblazer2.png

Signature thanks to Shu.


#1269 Zhoaer

Zhoaer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Location:Classified

Posted 05 April 2014 - 01:21 PM

I have an older version of The Last Promise, but I used a clean FE7 Rom for the 2.1 update.

Maybe it might have to with what version of the FE7 Rom used? I believe I used the EU Version.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users