Jump to content



Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Fire Blazer : (15 September 2019 - 05:39 AM) I do kinda miss the days these forums were active :(
@  Ezra : (29 August 2019 - 04:14 PM) *BOX!!!*
@  kirant : (19 August 2019 - 12:49 PM) Huh. Bothammer time.
@  Elwood : (12 August 2019 - 05:57 AM) Oh, new posts! ...And it's bots. Kinda nostalgic actually.
@  xcrash1998 : (22 June 2019 - 09:24 PM) (Brushes dust of the Shoutbox)
@  Elwood : (17 June 2019 - 06:14 AM) *tumbleweed*
@  Lucina : (16 June 2019 - 09:19 AM) Whew. I haven't been here in forever.
@  Cero : (11 June 2019 - 06:51 PM) oof
@  kirant : (01 June 2019 - 05:54 PM) f
@  Fire Blazer : (30 May 2019 - 03:01 AM) rip
@  Valke : (29 May 2019 - 08:20 AM) bruh i deleted my discord a few months ago,,,,
@  Fire Blazer : (28 May 2019 - 01:59 AM) glad ur alive. join our Discord
@  Fire Blazer : (28 May 2019 - 01:59 AM) yo
@  Valke : (25 May 2019 - 03:08 PM) im alive, college finally gave me breaks (coupled with a few assignments i need to turn next week)
@  Valke : (25 May 2019 - 03:07 PM) hi
@  Valke : (25 May 2019 - 03:07 PM) guys
@  Fire Blazer : (25 March 2019 - 10:43 PM) how things have changed
@  Elwood : (12 March 2019 - 08:31 AM) (a sigh somewhere between small and large)
@  kirant : (12 March 2019 - 05:40 AM) (larger sigh)
@  Fire Blazer : (11 March 2019 - 08:49 PM) (small sigh)

Photo

Some problem with FE editor


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Einherjar

Einherjar

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 posts
  • Location:France
  • Interests:RPG, T-RPG, MMORPG, drawing

Posted 17 July 2011 - 07:30 PM

Well I wanted to check if my custom battle sprite was well animated so I decided to insert it into FE7. I made a script, following the ultimate tutorial and the when I try to load from script, FE editor didn't load it (some error occurred) . So I tried to insert them with the insert frame button and it said that all my frame have more than 16 colors. I checked using usenti and none of them have more than 16 colors (what's funny is that some of them have only 5)

Any idea ?
I'm not sure what to say but stay calm and hear me out.
I have good news, and I have bad news.
Which do you want to hear first?
No, let me start with the good news first.
I picked up a Drago fang, it'll make for a great weapon.
I figure you could probably use it....As for the bad news....The bad news is...It's where I found the Drago fang.
It was...in your...It was pierce through your wife's heart


MOTHER 3

#2 shadowofchaos

shadowofchaos

    ??????

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 721 posts

Posted 17 July 2011 - 08:53 PM

It has a different palette than any of the frames that you have inserted before. That is, the first frame might not be using all the 16 colors that you have.

One of those. *shrug*

Try setting a palette by putting it on the top right corner of frames. That, or check and make sure that you have frames using the same colors.
user posted image

#3 Einherjar

Einherjar

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 posts
  • Location:France
  • Interests:RPG, T-RPG, MMORPG, drawing

Posted 17 July 2011 - 09:00 PM

Thanks a lot that's what I have been thinking. That must be because two colors almost look alike (so much that it burn your retina if you try to see the difference between them)
I have fix the error thanks (it was indeed a problem with the palette)
I'm not sure what to say but stay calm and hear me out.
I have good news, and I have bad news.
Which do you want to hear first?
No, let me start with the good news first.
I picked up a Drago fang, it'll make for a great weapon.
I figure you could probably use it....As for the bad news....The bad news is...It's where I found the Drago fang.
It was...in your...It was pierce through your wife's heart


MOTHER 3




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users